Гранатовий сік – це не тільки смачний і освіжаючий напій, а й справжнє джерело корисних речовин для організму. Він містить безліч антиоксидантів, вітамінів і мінералів, які допомагають зміцнити імунну систему, поліпшити роботу серця і судин, а також омолодити шкіру.
Якщо у вас є соковижималка, то приготувати гранатовий сік буде дуже просто і швидко. Вам знадобляться тільки свіжі гранати і трохи часу. Для початку, виберіть великі і стиглі гранати, оскільки вони зазвичай містять більше соку. Потім, розріжте гранат навпіл і вийміть насіння, поміщаючи його в чашку соковижималки.
Після цього, увімкніть соковижималку і починайте повільно прокручувати ручку або натискати на кнопку. Гранатове насіння розчавлюватиметься і видаватиме сік, який збиратиметься в спеціальному контейнері. Після того, як все насіння буде оброблено, вимкніть соковижималку і насолоджуйтеся свіжим і ароматним гранатовим соком.
Крок | Опис |
---|---|
Крок 1 | Виберіть стиглу гранатову ягоду. |
Крок 2 | Розріжте ягоду навпіл горизонтально. |
Крок 3 | Візьміть половинку гранати в руку зрізом донизу. |
Крок 4 | Притисніть половинку гранати до соковижималки. |
Крок 5 | Увімкніть соковижималку. |
Крок 6 | Натисніть на гранатову половинку, щоб почати вичавлювати сік. |
Крок 7 | Повторіть процес із половинкою гранати, що залишилася. |
Крок 8 | Вимкніть соковижималку. |
Крок 9 | Гранатовий сік готовий до вживання! |
Завантажити зерна в соковижималку, зробити концентрований сік. З одного плоду виходить приблизно 200 мл рідини. Всипати в сік цукор або покласти мед, добре перемішати. Для прискорення процесу напій можна трохи (не до кипіння!)22 апр. 2021 г.