Печиво – це одна з найпопулярніших і найулюбленіших солодощів. Але що робити, якщо раптом настрій поїсти печиво з’являється раптово, а часу на довге приготування немає? У цій статті ми розповімо вам про те, як приготувати смачне і швидке печиво.
Перше правило швидкого печива – використовувати прості та доступні інгредієнти. Для швидкого печива вам знадобляться борошно, цукор, масло і яйця. Ви можете додати в печиво різні добавки, як-от шоколадні краплі, горіхи, родзинки або сухофрукти, щоб надати йому різноманітного смаку.
Друге правило – змішування інгредієнтів. Вам потрібно змішати борошно, цукор і олію в одній ємності. Ви можете використовувати міксер або виделку, щоб добре перемішати інгредієнти. Потім додайте яйця та інші добавки за вашим смаком. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб отримати однорідне тісто.
Інгредієнти | Кількість | Одиниці виміру |
---|---|---|
Борошно | 2 | склянки |
Цукор | 1 | склянка |
Масло | 0.5 | склянки |
Яйця | 2 | штуки |
Ванільний цукор | 1 | пакетик |
Сода | 0.5 | чайної ложки |
Сіль | щіпка | – |
Як визначити що печиво готове?
Головне правило – не відчиняйте дверцята духовки під час випікання, як мінімум перші дві третини часу приготування. Після цього можна злегка відчинити дверцята і перевірити, наскільки добре пропеклося печиво. Проколіть його дерев’яною зубочисткою; якщо печиво готове, то зубочистка залишиться сухою.
Як зберегти свіжість печива?
Як зберігати печиво :
- Зберігайте в щільно закритій ємності або пакеті.
- Уникайте прямого попадання сонячних променів. …
- Домашнє печиво рекомендується зберігати протягом 1-2 тижнів.
- Домашнє печиво на тривале зберігання слід відправляти тільки після того, як воно повністю охолоне.
Який режим духовки кращий для печива?
Нижній нагрів + конвекція – гаряче повітря розподіляється по духовці з додатковим нагріванням знизу. Чудово підходить для приготування піци, пирогів і печива.