Як швидко спекти смачне печиво: прості рецепти та секрети

Печиво – це одна з найпопулярніших і найулюбленіших солодощів. Але що робити, якщо раптом настрій поїсти печиво з’являється раптово, а часу на довге приготування немає? У цій статті ми розповімо вам про те, як приготувати смачне і швидке печиво.

Перше правило швидкого печива – використовувати прості та доступні інгредієнти. Для швидкого печива вам знадобляться борошно, цукор, масло і яйця. Ви можете додати в печиво різні добавки, як-от шоколадні краплі, горіхи, родзинки або сухофрукти, щоб надати йому різноманітного смаку.

Друге правило – змішування інгредієнтів. Вам потрібно змішати борошно, цукор і олію в одній ємності. Ви можете використовувати міксер або виделку, щоб добре перемішати інгредієнти. Потім додайте яйця та інші добавки за вашим смаком. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб отримати однорідне тісто.

ІнгредієнтиКількістьОдиниці виміру
Борошно2склянки
Цукор1склянка
Масло0.5склянки
Яйця2штуки
Ванільний цукор1пакетик
Сода0.5чайної ложки
Сільщіпка

Як визначити що печиво готове?

Головне правило – не відчиняйте дверцята духовки під час випікання, як мінімум перші дві третини часу приготування. Після цього можна злегка відчинити дверцята і перевірити, наскільки добре пропеклося печиво. Проколіть його дерев’яною зубочисткою; якщо печиво готове, то зубочистка залишиться сухою.

Як зберегти свіжість печива?

Як зберігати печиво :

  1. Зберігайте в щільно закритій ємності або пакеті.
  2. Уникайте прямого попадання сонячних променів. …
  3. Домашнє печиво рекомендується зберігати протягом 1-2 тижнів.
  4. Домашнє печиво на тривале зберігання слід відправляти тільки після того, як воно повністю охолоне.

Який режим духовки кращий для печива?

Нижній нагрів + конвекція – гаряче повітря розподіляється по духовці з додатковим нагріванням знизу. Чудово підходить для приготування піци, пирогів і печива.