Куряча гомілка в паніровці – це прекрасна страва, яка сподобається всій родині. Соковита й ароматна м’якоть, хрустка й золотава паніровка, що обволікає, надає цій страві неповторного смаку та текстури.
Щоб приготувати курячу гомілку в паніровці, вам знадобляться кілька простих інгредієнтів, які, найімовірніше, вже є у вас на кухні. Крім того, необхідно дотримуватися кількох простих кроків, щоб отримати ідеальний результат.
У цій статті ми детально розповімо вам, як приготувати курячу гомілку в паніруванні, а також поділимося кількома секретами і порадами, які допоможуть вам досягти максимального смаку і хрусткості.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Куряча гомілка | 4 штуки |
Яйця | 2 штуки |
Борошно | 1 склянка |
Сухарі | 1 склянка |
Сіль | за смаком |
Перець | за смаком |
Рослинна олія | для смаження |
Скільки за часом потрібно смажити гомілку?
Скільки смажити курячі ніжки на сковороді Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготування гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин . Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.
Як смачно відварити гомілку?
У каструлі покупні курячі ніжки слід варити 25-30 хвилин після закипання води на середньому вогні. Для супу гомілки готуються не менше 1 години на повільному вогні. Щоб знизити калорійність ніжок, перед варінням зніміть з них шкіру. Однак, продукт у такому разі вийде менш ніжним і соковитим.
Чи можна їсти курячу гомілку?
Нерідко лікарі рекомендують не споживати м’ясо курячої гомілки тим, хто страждає на анемію, і для більш швидкого відновлення організму після захворювань. Куряча гомілка – чудове джерело білків і амінокислот.