Як приготувати смачну курячу гомілку в паніровці: рецепт і секрети

Куряча гомілка в паніровці – це прекрасна страва, яка сподобається всій родині. Соковита й ароматна м’якоть, хрустка й золотава паніровка, що обволікає, надає цій страві неповторного смаку та текстури.

Щоб приготувати курячу гомілку в паніровці, вам знадобляться кілька простих інгредієнтів, які, найімовірніше, вже є у вас на кухні. Крім того, необхідно дотримуватися кількох простих кроків, щоб отримати ідеальний результат.

У цій статті ми детально розповімо вам, як приготувати курячу гомілку в паніруванні, а також поділимося кількома секретами і порадами, які допоможуть вам досягти максимального смаку і хрусткості.

Як зробити курячу гомілку в паніровці
ІнгредієнтиКількість
Куряча гомілка4 штуки
Яйця2 штуки
Борошно1 склянка
Сухарі1 склянка
Сільза смаком
Перецьза смаком
Рослинна оліядля смаження

Скільки за часом потрібно смажити гомілку?

Скільки смажити курячі ніжки на сковороді Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготування гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин . Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.

Як смачно відварити гомілку?

У каструлі покупні курячі ніжки слід варити 25-30 хвилин після закипання води на середньому вогні. Для супу гомілки готуються не менше 1 години на повільному вогні. Щоб знизити калорійність ніжок, перед варінням зніміть з них шкіру. Однак, продукт у такому разі вийде менш ніжним і соковитим.

Чи можна їсти курячу гомілку?

Нерідко лікарі рекомендують не споживати м’ясо курячої гомілки тим, хто страждає на анемію, і для більш швидкого відновлення організму після захворювань. Куряча гомілка – чудове джерело білків і амінокислот.