Як правильно використовувати електричну духовку Haier: прості поради та інструкції

Духовка є одним із найважливіших приладів у кухні. Вона дає змогу готувати різноманітні страви, випікати хліб і пироги, запікати м’ясо та овочі. Духовка електрична хаєр є однією з популярних моделей на ринку.

Для того щоб правильно використовувати духовку електричну хаєр, необхідно ознайомитися з її основними функціями і можливостями. По-перше, вона має різні режими нагрівання: верхній, нижній і комбінований. Також вона оснащена термостатом, який дає змогу встановити потрібну температуру готування. Крім того, в духовці хаєр є таймер, який можна використовувати для встановлення часу приготування.

Під час першого використання духовки електричної хаєр необхідно провести прогрівання. Для цього потрібно встановити температуру на максимальне значення і залишити духовку працювати протягом 10-15 хвилин. Після цього духовка буде готова до використання.

Як користуватися духовкою електричною Haier
КрокОпис
1Підготуйте продукти для приготування.
2Відкрийте дверцята духовки та встановіть температуру приготування.
3Виберіть режим приготування (верхній нагрів, нижній нагрів, обидва нагріви).
4Встановіть таймер для заданого часу приготування.
5Поставте продукти в духовку на відповідне деко або форму для випікання.
6Помістіть деко з продуктами на середню полицю духовки.
7Закрийте дверцята духовки та натисніть кнопку “Старт”.
8Відстежуйте процес приготування через вікно духовки.
9Коли продукти готові, вимкніть духовку й акуратно дістаньте деко за допомогою кухонних рукавичок.
10Подайте готові продукти на стіл і насолоджуйтеся!

Який режим вибрати для випічки в духовці?

Переважну більшість випічки краще готувати в режимі “Верх + низ” для електричних духовок або “Низ” для газових . Конвекцію варто вмикати в самому кінці, якщо хочеться отримати більш рум’яну скоринку. 4. У момент відправлення випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, зазначеної в рецепті.

Як правильно увімкнути електричну духовку?

Увімкнення електричної духовки На панелі керування знайдіть регулятор інтенсивності нагріву і поверніть його за годинниковою стрілкою. Повертати ручку слід до потрібного положення – поділки, яка відповідає температурі, необхідній для приготування обраної страви.

Як перший раз використовувати електричну духовку?

Насамперед необхідно вийняти з нього всі деталі пакування та обладнання, промити м’якою серветкою, змоченою в мильному розчині, внутрішні поверхні, а потім прогріти духовку на високій температурі в режимі верхнього і нижнього підігріву протягом години.