Фарш з восьминога.

Як приготувати восьминога?

Готуйте на слабкому вогні, так продукт вийде м'якший і соковитіший. Дрібні охолоджені або заморожені восьминоги зваряться в середньому за 5-10 хвилин, щупальці – за 8-10 хвилин, середні тушки – за 20-30 хвилин, а великі – за годину або більше. Готовому восьминогу дайте охолонути під кришкою в бульйоні.

Чим корисне м'ясо восьминога?

У м'ясі восьминога міститься велика кількість білка, корисних елементів (магній, кальцій, натрій, калій, залізо, фосфор, мідь, селен та марганець), вітамінів групи В, А, С, Е, К, РР, а також омега-3 та фосфорної кислоти. Багато м'ясо восьминога та цинком, який гальмує процеси старіння шкіри.