Текіла — національний напій Мексики, який став популярним та затребуваним у всьому світі. Відмінною особливістю текіли є її унікальне виробництво та використання агави як основна сировина. Однак, при виборі текіли, багатьом любителям цікаво, як вибрати м'якішу та приємнішу на смак.
Для початку варто відзначити, що м'якість текіли залежить від багатьох факторів, таких як процес дистиляції, сорт агави, час дозрівання та умови зберігання. Проте, основним чинником, що впливає м'якість текіли, є рік виробництва.
При виборі м'якшої текіли перевагу слід віддавати продуктам з більш тривалим терміном витримки. Чим довше текіла витримується, тим складніший і глибший смак вона набуває, стаючи м'якшою та насиченою.
Бренд | Країна виробництва | Показник м'якості |
---|---|---|
Patron | Мексика | 8 |
Don Julio | Мексика | 9 |
Casa Noble | Мексика | 7 |
Herradura | Мексика | 6 |
Яка текіла м'якша за білу чи золоту?
Це текіла блідо золотистого кольору з легким фруктовим ароматом, зі смаком м'якшим і насиченим, ніж у білої текіли.
У чому різниця між жовтою та білою текілою?
Сорти текіли Біла текіла – Прозора, її часто подають у складі коктейлів. Репосадо – це "відпочила" текіла. Вона нудиться в особливих дубових бочках (від кількох місяців до року), і тому має характерний жовтий колір. Напій демонструє насичений смак – пити його краще у чистому вигляді. Збережена копія
Яка текіла найсмачніша?
Рейтинг найкращої текіли
1 | Текіла Rooster Rojo Ahumado 0,7 л | 4020 руб. |
---|---|---|
2 | Текіла Kah Anejo 0,7 л | 7035 руб. |
3 | Текіла Don Julio 1942 0,75 л | 39475 руб. |
4 | Текіла Corralejo Reposado 0,7 л | 3662 руб. |
5 | Текіла Volcan De Mi Tierra Anejo Cristalino 0,7 л | 8519 руб. |