Як зробити пуер самому

Технологія виробництва Шу пуера Прискорена технологія полягає у вологому скиртуванні листів, що пройшли зав'ялення – під час дебату при високій температурі та високій вологості розвиваються бактерії роду Аспергілл, що сприяють швидкій повній ферментації.

Як зробити пуер у домашніх умовах?

Як заварювати Пуер

  1. Промивання чаю. Насипте сухий чай у чайник (чашку) та залийте водою відповідної температури. …
  2. Заварювання. Знову залийте чай водою відповідної температури, дайте настоятися 0,5-1 хвилину і перелийте чай із чайника в чашку. …
  3. Продовжуємо заварювання.

Як зробити пуер зі звичайного чаю?

Як правильно заварювати чай Пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом протягом 5-10 секунд, потім зливають заварку. Місткість заповнюють гарячою водою (90℃) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають по піалах.