Як зробити маргарин своїми руками: покроковий рецепт

Маргарин – це різновид жирних продуктів, який широко використовується в кулінарії. Він виконує безліч функцій, наприклад, використовується для випікання, підсмажування і багато іншого. Однак, комерційний маргарин часто містить штучні добавки та трансжири, які можуть бути шкідливими для здоров’я. Тому все більше людей намагаються готувати маргарин вдома.

У цій статті ми розповімо вам про те, як приготувати домашній маргарин. Ви дізнаєтеся про необхідні інгредієнти та змішування, а також про те, як додати деякі ароматичні приправи або добавки. Ми також поділимося з вами рецептами різних варіантів домашнього маргарину, щоб задовольнити різні смаки та уподобання.

Зробити маргарин удома може здатися досить складним завданням, проте це не так. У процесі приготування маргарину в домашніх умовах, ви знатимете всі його складові та будете впевнені в його якості. Крім того, домашній маргарин можна легко налаштувати під ваші потреби та вподобання – додати ароматичні трави, спеції або навіть експериментувати з різними видами олії, щоб отримати унікальні смакові комбінації.

ФазаОписТривалість
1Розм’якшення маргарину30 хвилин
2Додавання вершкового масла10 хвилин
3Поступове додавання води5 хвилин
4Ретельне перемішування15 хвилин
5Формування в потрібну форму10 хвилин
6Охолодження в холодильнику2 години
7Готово до використання

Як ви виробляєте маргарин?

Маргарин традиційно виробляють шляхом гідрування рослинних олій (оливкової, пальмової, соняшникової тощо) за допомогою промислового процесу перетворення цих олій на тверду, стабільну і легку для намащування речовину.

Як використовувати маргарин?

Практично всі маргарини в банках не містять трансжирів, але перевірте етикетку, щоб переконатися в цьому. Маргарин у ванні можна легко замінити олією на столі для намазування, а деякі люди використовують його на плиті для приготування їжі, хоча в подібних випадках ми зазвичай вважаємо за краще використовувати олію замість маргарину.

Чи можна приготувати маргарин удома?

Цей веганський рецепт маргарину простий у приготуванні і є смачною заміною покупного безмолочного маргарину . Комбінацію затверділої кокосової, соняшникової та канолової олій готують у пароварці доти, доки вони не розплавляться, а потім додають кокосове молоко, діжонську гірчицю, куркуму і сіль.