Як швидко приготувати локшину з яйцем: простий і смачний рецепт

Локшина з яйцем – проста, ситна та смачна страва, яку можна приготувати всього за кілька хвилин. Це чудовий варіант для тих, хто не має багато часу на готування, але хоче насолодитися смачною та ситною тарілкою.

Інгредієнти для приготування локшини з яйцем зазвичай прості та доступні: яйця, локшина (можна використовувати будь-який вид – рамен, удон, пасту), овочі (цибулю, моркву, перець) і соуси на ваш смак (соєвий соус, гострі соуси, кетчуп).

Готувати локшину з яйцем дуже просто. Усе, що вам потрібно зробити – це приготувати яєчню, зварити локшину та обсмажити овочі. Потім усі інгредієнти змішуються разом, соуси додаються за смаком, і готову страву можна подавати. Локшина з яйцем ідеально підходить як для сніданку, так і для обіду або вечері.

Як посмажити локшину швидкого приготування з яйцем
ІнгредієнтиКількістьОдиниця виміру
Локшина швидкого приготування1порція
Яйце2штуки
Олія рослинна2столові ложки
Соєвий соус1столова ложка
Зелена цибуля1пучок
Сільза смаком
Перецьза смаком

Чи можна додавати сире яйце в локшину?

Яйце, зварене круто, можна нарізати слайсами, але краще додати яйце-пашот – вийде локшина в стилі рамен. Можна додати в доширак яєчню-глазунью або зовсім сире яйце!

Що можна додати в доширак щоб він став смачнішим?

Як прокачати “Доширак”: 10 смачних добавок

  • Бекон Обсмажте бекон на рослинній олії до хрусткої скоринки. …
  • Яйця Можна додати як варене яйце, розрізане на половинки, так і пашот. …
  • Кімчі Для рамена підійде кімчі в консервах. …
  • Водорості норі …
  • Тобіко або червона ікра …
  • Тофу і соєва спаржа …
  • Перець чилі …
  • М’ясо

Чому локшина швидкого приготування швидко готується?

Тому що її вже зварили в процесі виробництва. На сучасних заводах локшину не поміщають у киплячу воду, а обробляють гарячою парою. Такий метод гарантує, що вона не розвалиться на маленькі фрагменти. Потім із локшини видаляють вологу, щоб її можна було довго зберігати.