Як приготувати смачну тушонку з курячої грудки в домашніх умовах

Тушонка з курячої грудки – це смачна та поживна страва, яку можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Куряча грудка є одним із найніжніших і дієтичних м’ясних продуктів, тому тушонка з неї виходить особливо корисною і низькокалорійною.

Для приготування тушонки з курячої грудки потрібно не так багато часу та інгредієнтів. Основними компонентами будуть, звичайно ж, куряча грудка і спеції. Ви можете використовувати будь-які спеції на свій смак, щоб надати страві особливого аромату і смаку. Крім того, вам знадобиться трохи рослинної олії для обсмажування і вода для тушкування.

Тушонка з курячої грудки може бути чудовим варіантом для обіду або вечері. Цю страву можна подавати як гарячою, так і холодною. Тушонка з курячої грудки чудово поєднується з картопляним пюре, відвареним рисом або свіжими овочами. Якщо ви хочете приготувати смачну і корисну страву для себе і своєї сім’ї, то рецепт тушонки з курячої грудки варто спробувати.

Як зробити тушонку з курячої грудки
ІнгредієнтиКількістьПримітки
Куряча грудка500 гСкільки потрібно для вашого рецепта
Цибуля1 штСередній розмір
Морква1 штСередній розмір
Часник2 зубчикиЗа смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком
Лавровий лист2 шт
Водаза потребою

Скільки солі на 1 кг курки для тушонки?

Сіль і м’ясо перемішати в мисці та набивати щільно банки. На 1 кг м’яса відміряють столову ложку солі без гірки . Збережена копія

Чи можна зробити тушонку із замороженого м’яса?

Чи можна робити тушонку із замороженого м’яса? Для приготування тушонки потрібно використовувати тільки свіже охолоджене м’ясо. Якщо будете готувати із замороженого, воно розвариться, втратить пружність і перетвориться на кашу.

Скільки зберігається домашня тушонка з курки?

У морозильній камері зазвичай зберігають відкриту продукцію. Якщо ви вже відкрили тушонку і не доїли, покладіть у морозилку, де вона чудово зберігатиметься протягом 60 днів. Заморожувати потрібно у відповідній тарі: вакуумний пакет