Печенька куряча – це одна з найпопулярніших і найсмачніших страв, які можна приготувати з курячої печінки. Вона є джерелом безлічі корисних речовин, таких як залізо, вітаміни групи В і цинк. Крім того, печінка куряча дуже смачна і легко готується.
Для приготування печінки курячої вам знадобиться кілька інгредієнтів: куряча печінка, цибуля, вершкове масло, сіль, перець і зелень за смаком. Спочатку необхідно очистити печінку від плівок і жовчного міхура, потім нарізати її на шматочки та промити холодною водою. Потім наріжте цибулю дрібними кубиками й обсмажте її на вершковому маслі до золотистого кольору.
Додайте в пательню печінку й обсмажте її до готовності, періодично перемішуючи. Коли печінка стане золотистою і хрусткою, додайте сіль, перець і зелень за смаком. Перемішайте всі інгредієнти в сковороді та готуйте ще кілька хвилин, поки печінка не буде повністю просмажена.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Печінка куряча | 500 г |
Цибуля ріпчаста | 1 шт |
Молоко | 100 мл |
Борошно | 2 ст. л. |
Олія рослинна | 2 ст. л. |
Сіль | за смаком |
Перець чорний мелений | за смаком |
Зелень | за смаком |
Лимонні часточки | за смаком |
Вода | за потребою |
Покроковий рецепт | |
|
Як обробити курячу печінку перед приготуванням?
Збережена копія
Навіщо заливати курячу печінку окропом?
Збережена копія