Як приготувати смачні свинячі щічки: найкращі рецепти та секрети приготування

Свинячі щічки – це ніжне та соковите м’ясо, яке вважається однією з найсмачніших і делікатесних частин свинини. Ця страва має неповторний аромат і ніжний смак, які заворожують своєю вишуканістю та витонченістю. Якщо ви хочете навчитися готувати свинячі щічки, то наша стаття допоможе вам із цим!

Готування свинячих щічок вимагає деяких навичок і часу, але результат вартий того. По-перше, необхідно правильно вибрати свіжі щічки – вони мають бути рожевими та м’якими на дотик. По-друге, перед приготуванням щічок їх потрібно добре промити й обробити, щоб усунути неприємний запах. По-третє, для приготування страви можна використовувати різні спеції та приправи, які додадуть щічкам особливого смаку та аромату.

Існує безліч способів приготування свинячих щічок: їх можна запекти в духовці, тушкувати на плиті, готувати на грилі або смажити на сковороді. Кожен спосіб має свої особливості та потребує певного часу й зусиль. У будь-якому разі, готування свинячих щічок – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги та терпіння, але результат обов’язково потішить вас і ваших гостей!

Як зробити свинячі щічки
ІнгредієнтиКількістьОдиниці виміру
Свинячі щічки500грам
Цибуля1штука
Морква1штука
Часник3зубчики
Сільза смаком
Перецьза смаком
Олія рослинна2столові ложки
Вода100мілілітрів

Чим корисна Щековина?

У цьому м’ясі містяться вітаміни B1, B2, B5, B6, B9, B12, E, H, PP, а також холін. Крім того, продукт має мінеральні речовини, серед яких: магній, нікель, кальцій, натрій, селен, залізо, калій, цинк, мідь, марганець, йод, хром, фтор, кобальт і фосфор. Найчастіше свиняча щековина реалізується в запеченому вигляді.

Скільки коштують свинячі щоки?

Щоки свинячі свіжі. 116 р за кг .

Скільки калорій у свинячих щічках?

Калорійність свинячої щоковини становить 494 ккал на 100 грам продукту .