Як приготувати смачні фрикадельки, щоб не голодувати

Фрикадельки, безумовно, є однією з найпопулярніших страв у багатьох кухнях світу. Їхня м’яка і соковита текстура, а також багатий смак роблять їх чудовим вибором для тих, хто хоче отримати повний і збалансований обід або вечерю. Однак, багато людей не знають, як готувати фрикадельки так, щоб вони вийшли не тільки смачними, а й максимально поживними.

Правильний вибір інгредієнтів і правильне співвідношення між ними – ключові фактори у створенні ніжних і соковитих фрикадельок. Як правило, яловичина, свинина або їхня суміш є основним інгредієнтом для приготування цієї страви. Поєднання цих м’ясних сортів надає фрикаделькам особливої м’якості, а також додає їм приємного аромату.

Процес приготування фрикадельок не складний і доступний кожному. Першим кроком у приготуванні фрикадельок є підготовка та подрібнення м’ясного фаршу. Зручно використовувати спеціальні подрібнювачі для обробки м’яса – вони заощадять ваш час. Крім того, кухарі рекомендують додавати до фаршу цибулю, часник, яйце та різні спеції для отримання ідеального поєднання смаку й аромату.

КрокОписЧас виконання
Крок 1На режимі “розмнажування” замочити м’ясо в молоці на 30 хвилин30 хвилин
Крок 2Додати в м’ясо нарізану цибулину, зубчик часнику, сіль, перець і яйце10 хвилин
Крок 3Ретельно вимішати всі інгредієнти до однорідної маси5 хвилин
Крок 4Виліпити з м’ясної маси фрикадельки потрібної форми та розміру20 хвилин
Крок 5Розігріти сковороду з рослинною олією5 хвилин
Крок 6Обсмажити фрикадельки з двох боків до золотистої скоринки15 хвилин
Крок 7Подавати готові фрикадельки гарячими з улюбленим соусом або гарніром

Що означає фрикадельки?

Фрикадельки або тефтелі – страва з м’ясного фаршу з додаванням будь-яких круп у вигляді кульок, під різними назвами існують у кухнях багатьох народів світу, наприклад, вважається однією з основних національних страв Швеції (шведські фрикадельки).

Як добути м’ясо в Дст?

М’ясо (Meat) – їжа, яку отримують шляхом убивства свиней, свиней-перевертнів, біфало, дитинчат біфало на стадії підлітка, високих птахів, циклопів-оленів, макбівнів, коалослонів, ведмедів-борсуків тощо.

Як правильно фрикадельки або фрикадельки?

fricadelle) – страва, що являє собою кульки з м’ясного або рибного фаршу. У тлумачному словнику російської мови Ожегова дається таке визначення: “Фрикаделька – кулька з фаршу (м’ясного, рибного), зварена в бульйоні”.