Як правильно розмішувати протеїн з молоком: поради та рекомендації

Протеїн – це один з основних компонентів спортивного харчування, який широко використовується для набору м’язової маси, відновлення після тренувань і підтримки загального здоров’я. Однак, щоб отримати максимальну користь від протеїну, необхідно правильно його приготувати. Одним із ключових моментів є розмішування протеїну з молоком.

Молоко є відмінним джерелом білка і є кращим варіантом для змішування з протеїном. Білки молока забезпечують повноцінне харчування і допомагають засвоєнню протеїну. Однак, необхідно враховувати деякі правила, щоб домогтися оптимального змішування протеїну з молоком.

По-перше, перед змішуванням протеїну з молоком, обов’язково перевірте співвідношення протеїну і рідини на упаковці. Різні виробники можуть рекомендувати різні пропорції. Важливо дотримуватися цих рекомендацій, щоб отримати правильну кількість протеїну і не переборщити з рідиною.

Як правильно розмішувати протеїн з молоком
Крок 1:Виберіть протеїн і молоко
Крок 2:Виміряйте необхідну кількість протеїну і молока
Крок 3:Додайте протеїн у шейкер або склянку
Крок 4:Додайте молоко до протеїну
Крок 5:Закрийте шейкер або добре перемішайте вміст склянки
Крок 6:Пийте готовий протеїновий коктейль

Розмішайте порцію (близько 30 грам) на 200-300 мілілітрів води або молока. Сам коктейль потрібно розмішати до повного розчинення, можна зробити це в блендері, додавши фруктів, ягід, це буде тільки плюс. Якщо додати в протеїн банан і вівсянку, то вийде гейнер. Смачний і класний коктейль, якщо потрібен ситний перекус.20 дек. 2021 г.

Як правильно розводити протеїн з молоком?

Візьміть 25 гр протеїну, покладіть у шейкер/блендер і додайте 300 мл води або молока. З водою ви отримаєте більш дієтичний продукт. Ну а якщо додаткова кількість калорій вас не бентежить, то з молоком коктейль буде більш вершковим.

Чи можна змішувати протеїн з молоком?

Якщо змішати протеїн з молоком, то протеїн вийде ситнішим і густішим, калорійнішим, вийде насичений молочний смак, такий коктейль буде довше засвоюватися. У молоці міститься 80% казеїну і 20% сироватки. Казеїн – це білок, який довго засвоюється, його ще називають “повільним білком”.

Як краще розмішувати протеїн?

Для цього в шейкер заливають 200-300 мл рідини, засипають протеїновий порошок у кількості 30 г (3 ст. ложки) і ретельно перемішують шляхом збовтування і переміщенням шейкера вгору-вниз кілька разів. Надати коктейлю більш насиченого смаку можна додаванням у нього меду, какао або фруктового сиропу. Збережена копія