Підсмажування – це один із найпопулярніших способів приготування м’яса. Вона дає змогу зберегти соковитість і аромат продукту, а також надати йому характерного смаку та хрусткої скоринки. У цій статті ми розповімо вам, як правильно зробити піджарку, щоб ваше м’ясо завжди виходило ідеально.
Першим кроком при приготуванні піджарки є вибір м’яса. Найкраще використовувати свіже і якісне м’ясо, оскільки від цього залежить кінцевий результат. Залежно від уподобань можна вибрати яловичину, свинину, курку або інше м’ясо.
Для приготування піджарки м’ясо необхідно нарізати на порції, при цьому воно має бути однакової товщини, щоб воно рівномірно просмажилося. Потім м’ясо слід посолити і поперчити за смаком. Деякі любителі м’яса також додають різні спеції та маринади для надання більш насиченого смаку. Однак, якщо ви хочете насолодитися натуральним смаком м’яса, то обійдіться тільки сіллю і перцем.
Назва | Інгредієнти | Рецепт |
---|---|---|
Піджарка зі свинини |
|
|
Піджарка з яловичини |
|
|
Як посмажити м’ясо з борошном?
Котлети зі стейка двічі обвалюємо в борошні, спочатку до, потім після відмивання яєць. У перший раз, коли ви обвалюєте стейки в борошні, сильно вдавлюйте їх тильною стороною руки. Так покриття краще прилипне. Вилийте гарячу олію на стейки на сковороді.
Скільки ккал у піджарці?
Харчова цінність і хімічний склад "Піджарка зі свинини, за 1-406".
Нутрієнт | Кількість | % від норми у 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 524 кКал | 31.1% |
Білки | 15.7 г | 20.7% |
Жири | 49.3 г | 88% |
Вуглеводи | 4.2 г | 1.9% |
Що робить борошно під час смаження?
Борошно та інші сухі інгредієнти утримують вологу, не дозволяючи їжі стати жорсткою. Покриття допомагає підрум’янити їжу і надає їй хрусткої скоринки. Приправа в покритті надає страві аромат.