Яловича грудинка – це одна з найсмачніших і найпоживніших частин м’яса, яку можна приготувати різними способами. Це м’ясо вирізняється ніжністю та соковитістю, що робить його ідеальним інгредієнтом для різноманітних страв. Якщо ви хочете потішити себе і своїх близьких смачною і ситною стравою, то яловича грудинка – чудовий вибір.
З яловичої грудинки можна приготувати безліч страв – від класичних рецептів до екзотичних кулінарних експериментів. Варення з яловичої грудинки, пікантні шашлики, апетитні котлети, ніжні стейки, ароматні рулети – це тільки деякі з можливих варіантів приготування цього м’яса.
При виборі рецепта для готування яловичої грудинки слід враховувати ваші уподобання щодо смаку, а також час, який ви готові приділити приготуванню страви. Якщо ви любите соковите і ніжне м’ясо, то стейк із яловичої грудинки буде чудовим вибором. А для тих, хто віддає перевагу простішим і швидшим рецептам, ідеальними варіантами будуть котлети або шашлик.
Страва | Рецепт |
---|---|
Яловича грудинка тушкована | 1. Нарізати грудинку на шматочки. 2. обсмажити на рослинній олії до золотистої скоринки. 3. Додати нарізану цибулю та моркву, тушкувати до м’якості. 4. Посолити, поперчити за смаком. 5. Подавати з гарніром за бажанням. |
Смажена грудинка | 1. Нарізати грудинку на тоненькі скибочки. 2) Обсмажити на сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки. 3. Посолити, поперчити за смаком. 4. Подавати з соусом за бажанням. |
Грудинка запечена в духовці | 1. Помити грудинку та промокнути паперовим рушником. 2. Приправити спеціями за смаком. 3. Запекти в розігрітій духовці за температури 180 градусів до готовності. 4. Подавати гарячою. |
Для чого підходить яловича грудинка?
Великі частини яловичої грудинки підходять для варіння, тушкування, дрібні – для гуляшу або приготування перших страв (борщ, харчо) . Свиняча грудинка підходить для запікання, а також копчення.
Для чого використовують грудинку?
Застосовується як інгредієнт для холодних закусок, борщу, горохових і квасолевих супів, грудинку також підсмажують із яєчнею. Надає стравам копченого смаку, теплова обробка перед вживанням не обов’язкова.
Скільки коштує грудинка яловича?
Ціна: 595 руб./кг
Грудинка яловича охолоджена (Надходження щоранку!!!) | |
---|---|
Ціна: 595 руб. | 'bitrix:sale.ajax.locations' is not a component * Прізвище, ім’я, по батькові * Телефон Коментар покупця Захист повідомлень* Підтвердіть, що ви не робот |