Чим корисні сирні продукти

Сир – кисломолочний продукт, приготований на основі молока та закваски, який містить у собі велику кількість кальцію, білка та кисломолочних бактерій. Харчова цінність різного виду сиру (на 100 г). Сир багатий вітамінами групи B та кальцієм.13 жовт. 2021 р.

Чи можна їсти сир щодня?

Щодо вживання сиру немає особливих протипоказань, наголосила нутриціолог, тому є в нормальних кількостях його можна всім хоч щодня.

Чому корисно їсти сир?

Сир – це високобілковий кисломолочний продукт, багатий кальцієм та незамінними амінокислотами. Вміст білка в класичному 9% продукті такий же, як у рибі або м'ясі, а в знежиреному – його ще більше. Такий білок засвоюється нашим організмом набагато легше.