Як під’єднати клавіатуру до Mac mini: покрокова інструкція

Мак міні – це компактний комп’ютер, який може бути чудовим вибором для тих, хто вважає за краще використовувати продукцію Apple. Однак, щоб повною мірою насолодитися всіма можливостями цього пристрою, необхідно правильно підключити клавіатуру. У цій статті ми розповімо вам про те, як це зробити.

Першим кроком для підключення клавіатури до мак міні є знаходження порту USB. Зазвичай на задній панелі мак міні знаходяться кілька портів USB, які призначені для підключення різних пристроїв. Знайдіть вільний порт USB і підключіть до нього клавіатуру.

Другим кроком є увімкнення клавіатури. У більшості випадків клавіатура автоматично вмикається, коли її під’єднано до комп’ютера. Однак, якщо клавіатура не вмикається автоматично, перевірте її стан і переконайтеся, що вона ввімкнена.

Як під’єднати клавіатуру мак міні
КрокОпис
1Переконайтеся, що ваш мак міні ввімкнено
2Візьміть клавіатуру і знайдіть порт USB
3Підключіть один кінець кабелю клавіатури в порт USB мак міні
4Підключіть інший кінець кабелю клавіатури у вільний порт USB на вашому мак міні
5Дочекайтеся, поки ваш мак міні розпізнає клавіатуру
6Тепер ви можете використовувати клавіатуру мак міні для введення

Як під’єднати клавіатуру до Mac mini?

Перейдіть у меню Apple  > “Системні налаштування” і натисніть “Bluetooth”. Коли пристрій з’явиться у вікні налаштувань Bluetooth, натисніть “Підключити”. Якщо буде запропоновано ввести код-пароль, введіть його на налаштовуваній клавіатурі. Потім натисніть клавішу “Введення” на тій самій клавіатурі.

Чи можна під’єднати звичайну клавіатуру до Mac mini?

Відповідь на це запитання досить проста – так, ви можете використовувати звичайну клавіатуру з Mac Mini . Mac Mini підтримує більшість клавіатур, оснащених USB-портами. Просто підключіть клавіатуру до вільного порту USB на Mac Mini, і вона працюватиме без проблем.

Як активувати клавіатуру на Маке?

Увімкнення та вимкнення асистивної клавіатури Увімкнення. На Mac виберіть меню Apple “Системні налаштування”, натисніть “Універсальний доступ” у бічному меню, натисніть “Клавіатура” праворуч, потім увімкніть параметр “Асистентна клавіатура”.