Коли реран шень хе: 5 ознак духовності, які не слід ігнорувати

Коли реран шень хе – це популярний китайський стиль традиційного мистецтва, що насамперед поєднує в собі елементи живопису, каліграфії та поезії. Він має давнє коріння й активно практикується вже кілька століть. Термін “Коли реран шень хе” можна перекласти як “пейзаж після дощу в Когуаньському храмі”. Цей стиль мистецтва характеризується особливим артистичним поглядом на природу, вмінням передати її красу, гармонію та емоційний настрій.

Особливістю Коли реран шень хе є використання яскравих фарб і майстерне виконання. Художники цього стилю дуже уважно спостерігають і вивчають природу, а потім, використовуючи свою майстерність та інтуїцію, переносять цю красу на полотно або папір. Вони здатні створювати неймовірно реалістичні сцени, сповнені емоцій і настрою. Кожна картина або каліграфічний твір у стилі Колі реран шень хе – це унікальна і завершена робота мистецтва.

Найпоширенішим мотивом у роботах у стилі Коли реран шень хе є пейзаж. Художники передають різні пори року, варіації погоди та мінливість природи. Вони можуть зобразити гори, річки, дерева, квіти та тварин з неймовірною точністю та витонченістю. При цьому, картини і каліграфічні твори в цьому стилі не замилені або занадто деталізовані, вони завжди мають органічний і гармонійний вигляд.

КількістьЧас
ОдинНіч
ДваРанок
ТриДень
ЧотириВечір

Коли буде банер із Шень Хе 2023?

“Запрошення до мирського життя” – Сяо, з 5 січня до 25 січня 2022 року “2.4”. “Повернення у світ смертних” – Шень Хе, з 5 січня до 25 січня 2022 року “2.4”.

Коли буде банер із Шень Хе?

Молитви “Сад білої чаплі” і “Повернення у світ смертних” уже доступні у двох із трьох регіонів. В Америці банери будуть доступні о 2 ночі за МСК. Крім 5 ★ персонажів, у банерах з’явився і новий 4 ★ персонаж – Міко (кріо копейщик).

Хто кращий Шень хе чи аяка?

Аяка краща за економікою і допоможе навіть акаунтам новачків. Шень не така універсальна і грає з парочкою інших персів, тож більше підходить досвідченим хлопцям із зібраною Ганькою. Хороший варіант: вибити відразу обох і відразу поставити в один загін.