Кому програв Ільяс Якубов? Дізнайтеся всі подробиці

Ільяс Якубов – відомий російський боксер, чий талант і неперевершена техніка бою принесли йому широку популярність і визнання в спортивних колах. Однак, незважаючи на свої видатні спортивні досягнення, Ільяс не уникнув поразок у своїй кар’єрі. Кілька разів він опинявся на рингу з гідними суперниками, які зуміли подолати його сильні сторони та здобути перемогу. У цій статті ми розглянемо, кому програв Ільяс Якубов і які уроки він виніс із цих поразок.

Однією з найбільш значущих поразок у кар’єрі Ільяса Якубова був бій із досвідченим і сильним боксером зі США. Цей поєдинок став для Ільяса не просто випробуванням сили і витривалості, а й перевіркою його психологічної стійкості. Під час поєдинку Ільяс показав свої найкращі навички, але його суперник виявився на висоті і зумів знайти слабкі місця в його захисті. У результаті, перемогу здобув американський боксер, залишивши Ільяса з поразкою.

Ще однією значущою поразкою в кар’єрі Ільяса Якубова став бій із чемпіоном світу з боксу у своїй ваговій категорії. Цей поєдинок був справжнім викликом для Ільяса, який прагнув підкорити вершину у своєму спорті. Однак, чемпіон виявився занадто сильним і досвідченим суперником, і Ільяс не зміг протистояти його атакам. В результаті, перемогу здобув чемпіон світу, а Ільяс зазнав поразки, але не втратив віру в свої сили.

ГравецьРезультат
ОлександрПеремога
ДмитроПеремога
ІванПеремога
СергійПеремога
АндрійПоразка
МихайлоПоразка
ОлексійПоразка
МиколаПоразка

Скільки років Ільясу Якубову?

31-річний Ільяс Якубов – боєць поп-ММА, учасник промоції “Наше діло” і Hardcore Fighting.

Скільки перемог і поразок у Шовхала?

Бої в поп-ММА

РезультатТурнірДата
Перемога Наша Справа: Гран-прі 1/8 02.03.2021
Перемога Наша Справа: Гран-прі 1/16 22.01.2021
Поразка Наша Справа: Відбори 26.11.2020
Перемога Наша Справа 07.10.2020

Що зробив Ільяс Якубов?

Що сталося Скандального бійця поп-ММА Ільяса Якубова відправили під арешт через публічні виправдання терористичної діяльності . Якубову висунуто обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 205.2 КК (публічне виправдання терористичної діяльності в інтернеті).