Як зняти блокування в чорному списку: легкі кроки для відновлення доступу

Чорний список – це спеціальний список, до якого користувач може додати контакти або номери телефонів, з якими він не бажає підтримувати зв’язок. Така функція може бути корисною, якщо ви отримуєте небажані дзвінки або повідомлення від певних абонентів. Однак, іноді може виникнути ситуація, коли ви забажаєте зняти блокування з контакту, який перебуває в чорному списку.

Зняття блокування в чорному списку залежить від використовуваного вами пристрою та операційної системи. У разі смартфонів на базі Android, для зняття блокування контакту вам потрібно відкрити додаток “Телефон” або “Контакти”, далі перейти в розділ “Налаштування” або “Налаштування програми”. У цьому розділі ви зможете знайти “Блокування контактів” або “Чорний список”, де і знаходиться вся інформація про заблоковані контакти. Просто знайдіть потрібний контакт і видаліть його зі списку блокування.

Для користувачів iPhone процес зняття блокування контакту ще простіший. Вам потрібно відкрити додаток “Налаштування”, потім перейти в розділ “Телефон” або “Повідомлення”. У цьому розділі ви знайдете “Заблоковані контакти” або “Чорний список”, де можна побачити всі заблоковані контакти. Просто виберіть потрібний номер і натисніть на кнопку “Розблокувати”, щоб видалити його зі списку блокування.

Як зняти блокування в чорному списку
ДіяОпис
1Перевірити наявність у чорному спискуПереконайтеся, що ваше ім’я або контактна інформація знаходиться в чорному списку одержувача.
2Зв’язатися з адміністраторомНапишіть адміністратору або відповідальній особі та попросіть зняти ваше блокування.
3Надати доказиЯкщо у вас є докази, що ви були неправомірно заблоковані, надайте їх адміністратору.
4Почекати відповідіДочекайтеся відповіді від адміністратора або відповідальної особи та дотримуйтесь їхніх інструкцій.
5Зняти блокуванняЯкщо вам дозволено зняти блокування, виконайте необхідні дії та отримайте доступ до ресурсів.

Як зробити так, щоб тебе розблокували у Вайбері?

Щоб розблокувати ваш обліковий запис, зв’яжіться зі службою підтримки і попросіть про розблокування.

Що бачить людина, яка заблокувала мене у Вайбері?

Визначити, що співрозмовник заблокував вас, можна тільки за однією ознакою: повідомлення не доставляють (одна сіра галочка), хоча людина перебуває "У мережі" .

Як розблокувати номер телефону?

Як розблокувати номер

  1. Відкрийте застосунок "Телефон" .
  2. Натисніть на значок "Ще" .
  3. Виберіть Налаштування Заблоковані номери .
  4. Поруч із потрібним номером торкніться значка "Очистити" Розблокувати .