Як відкрити банку в моноБанку: покрокова інструкція та корисні поради

Моно – один із популярних онлайн-банків, який пропонує своїм клієнтам безліч можливостей для управління фінансами. Однією з таких можливостей є відкриття банківського рахунку у Моно. У цій статті ми розповімо, як відкрити банку в Моно і які документи для цього будуть потрібні.

Першим кроком для відкриття банківського рахунку в Моно є завантаження програми. Ви можете знайти програму в App Store або Google Play, залежно від операційної системи мобільного пристрою. Після завантаження та встановлення програми, вам необхідно буде створити обліковий запис, вказавши свої персональні дані та створивши пароль для входу до програми.

Після створення облікового запису вам доведеться пройти процес ідентифікації. Для цього вам знадобиться ваш паспорт та мобільний пристрій із встановленим додатком Моно. У програмі ви знайдете інструкції про те, як виконати ідентифікацію. Зазвичай це зводиться до того, щоб сфотографувати сторінки паспорта і зробити селфі порівняння осіб.

Після завершення процесу ідентифікації ви отримаєте сповіщення про те, що ваш банківський рахунок у Моно відкрито. Тепер ви маєте можливість користуватися всіма функціями онлайн-банку, включаючи можливість здійснення платежів, перегляду балансу та історії операцій, а також управління своїми фінансовими цілями.

Як відкрити банку моно?
КрокОпис
1Візьміть банку в руку
2Поставте банку на рівну поверхню
3Візьміть відкривачку для банок в іншу руку
4Вставте відкривачку у кришку банки знизу
5Потягніть ручку відкривання догори, щоб відігнути кришку
6Повертайте відкривачку по колу, щоб пробитий отвір побільшало
7Продовжуйте повертати відкривачку, доки кришка не відкриється повністю
8Після відкриття банки приберіть кришку та насолоджуйтесь вмістом

Що таке відкрити банк у Монобанку?

Банку – це новий сервіс накопичення від monobank, аналогів якому за функціоналом, схоже, немає. У ньому можна налаштувати 7 різних способів поповнення накопичувального рахунку: 5 зі своїх карток, і 2 способи організувати спільний збір коштів з іншими людьми, причому не лише з клієнтами monobank.

Як відкрити банківський рахунок у Монобанку?

Завантажуєте додаток «Монобанк» на телефон, за посиланням https://monobank.ua та замовляєте карту онлайн, заповнивши невелику анкету онлайн. І все! Ви можете забрати карту в точці видачі, яка розташована по всьому місту.

Чи можна відкрити картку Монобанку онлайн?

Відкрийте програму Монобанку. На головному екрані вище балансу натисніть іконку, щоб перейти до особистого кабінету. Виберіть «Відкрити карту або рахунок ФОП».

Як стати клієнтом Монобанку?

Стати клієнтом банку можливо всього за кілька кроків:

  1. Встановіть програму monobank з App Store або Google Play.
  2. Виконуйте покрокову інструкцію в програмі.
  3. Зробіть фото документів у програмі.
  4. Пройдіть ідентифікацію в мобільному додатку Monobank.
  5. Отримайте віртуальну картку для покупок в Інтернеті.